Ny princip för kolvtätning

Välkommen till Metseal AB

Tätningar är ofta det svagaste och mest känsliga maskinelementet i de komponenter som bygger upp olika typer av maskiner. Det är väldigt vanligt att tätningen är det som sätter gränsen för komponenternas och hela maskinens livslängd, dess funktion samt behovet av service.

Vi på Metseal representerar det senaste inom utvecklingen av tätningsteknik för applikationer inom hydraulik, pneumatik och reglerteknik samt för kolvmaskiner av varierande slag, exempelvis kompressorer, pumpar och motorer. Våra produkter har varit ute i praktisk drift sedan 1988 och det är med stolthet som vi kan låta meddela att tätningen fungerat utmärkt i flera hundratusentals produkter ända sedan dess. Just därför har vi på Metseal kunnat bevisa en mycket hög teknisk klass och en säker och jämn kvalitet. Vi är även stolt OEM leverantör av tätningar till några av de största tillverkare inom hydraulmotorer.

Våra kunder ska alltid ges tekniskt stöd eller gemensam produktutveckling, som ger kunden bästa möjliga lösning. Vi har som mål att i våra rekommendationer till kunden vara seriösa och opartiska och inte favorisera våra egna produkter, utan sträva efter att bygga upp ett fullständigt förtroende för Metseal som rådgivare och tätningsspecialist. Och det är kanske just därför som våra kunder kallar oss för pålitliga.

Produktion:

Industrivägen 5

SE-71230 HÄLLEFORS

Tel: +46(0)59112390

E-Mail: info@metseal.se

 

Försäljning:

Robert Örtlund

Mobil: +46(0)59112390 

E-Mail: info@metseal.se

 

Org.Nr: 556345-1383

VAT: SE556345138301

Bank-Giro: 5490-1673

Webbplats från Trinax AB